Gordijnen

Gordijnen en vitrage laten reinigen bij Stomerij de Wilde

Stomerij de Wilde reinigt uw gordijnen en vitrages met grote gemak. Gordijnen worden haast altijd chemisch gereinigd en daarna geperst en gestreken, zodat ze weer in hun goede vorm komen te hangen.

Schone gordijnen en vitrages zijn een visitekaartje voor uw interieur. Stomerij de Wilde helpt graag bij het vaak lastige onderhoud. 

Gordijnen en vitrages vangen relatief veel vuil, stof en huismijt op omdat ze vaak boven de cv hangen. Toch neemt lang niet iedereen de raambekleding eens in de zoveel tijd grondig onder handen. Stofzuigen en uitkloppen van de overgordijnen en een wasbeurt voor de vitrages, daar blijft het wel bij. Dat is geen fijn klusje en u loopt het risico de vitrages ermee te beschadigen of laten krimpen. 

Stomerij de Wilde is gespecialiseerd in het reinigen van overgordijnen. Ze worden zorgvuldig schoongemaakt, waarbij wordt gelet op de textielsoort, de verving en dergelijke. Regelmatig reinigen, met bijbehorende versteviging, verlengt de levensduur van gordijnen aanzienlijk. Herinnert u zich nog hoe mooi ze bij aanschaf waren? Zo zullen ze er na professionele reiniging opnieuw uitzien. 

Daarnaast maak Stomerij de Wilde gebruik van een professionele machine met een grote trommel om vitrages te reinigen met zo min mogelijk kreuk. Voor een stralend resultaat voegen we optisch wit toe aan het waswater. Vitragereiniging uitbesteden is dus niet alleen gemakkelijk, het is ook een garantie voor een veilige reiniging met het best haalbare resultaat.